Hoe annuleert u uw Wall Street Journal-abonnement?

Om uw Wall Street Journal-abonnement snel en gemakkelijk op te zeggen, belt u 1-800-JOURNAL als u in Europa woont. Als u buiten de VS woont, raadpleegt u de website van het bedrijf voor de telefoonnummers van de klantenservice. Geef als u belt uw naam, rekeningnummer, e-mailadres of postadres en betalingsgegevens voor het abonnement op. Zorg ervoor dat u vraagt of u in aanmerking komt voor restitutie voor de factureringscyclus voordat u uw annulering voltooit! Lees verder voor tips over het bekijken van uw abonnementsovereenkomst en het opzeggen met een derde partij!

Als je voor je abonnement hebt betaald via een externe provider zoals Amazon
Als je voor je abonnement hebt betaald via een externe provider zoals Amazon, neem dan contact op met hun klantenservice om je abonnement via hen op te zeggen.

The Wall Street Journal is een populaire gedrukte en online publicatie die zes dagen per week verschijnt. Misschien wilt u uw abonnement opzeggen vanwege financiën of omdat u niet langer geïnteresseerd bent in de publicatie. Begin met het bekijken van uw abonnee-overeenkomst met de Wall Street Journal, zodat u weet waar u als klant recht op hebt. Neem vervolgens telefonisch contact op met de publicatie om uw abonnement op te zeggen en, indien van toepassing, restitutie te krijgen voor de resterende tijd van uw abonnement.

Deel 1 van 2: Uw abonnementsovereenkomst bekijken

 1. 1
  Controleer de betalingscyclus voor uw gedrukte of online abonnement. The Wall Street Journal biedt online en gedrukte abonnementen die elke maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar worden betaald. De factureringscyclus van uw abonnement bepaalt wanneer u het moet annuleren en of u in aanmerking komt voor restitutie.
  • Maand- en kwartaalabonnementen kunnen op elk moment worden opgezegd.
  • Halfjaarlijkse en jaarlijkse abonnementen moeten 1-2 maanden voordat het abonnement afloopt worden opgezegd, zodat u de resterende maanden kunt terugkrijgen.
 2. 2
  Bepaal of u een gebundeld online abonnement heeft. Als u een online abonnement heeft gekocht dat is gebundeld met een ander apparaat, zoals een smartphone of tablet, kunt u uw abonnement mogelijk niet annuleren. Bundelabonnementen worden door de WSJ als niet-restitueerbaar en niet-opzegbaar beschouwd.
  • Als je een gewoon online abonnement hebt dat niet met een ander apparaat is gebundeld, kun je je abonnement opzeggen.
 3. 3
  Controleer of u uw abonnement via een derde partij heeft aangeschaft. Soms biedt de Wall Street Journal een abonnement aan via een externe dienst zoals Amazon of iBook. Mogelijk bent u onderworpen aan de eindgebruikersovereenkomst voor de service van derden als u uw abonnement via een abonnement hebt aangeschaft. Neem contact op met de externe service om hun annuleringsbeleid voor abonnementen te bepalen om te bevestigen dat u het kunt annuleren.
  • U kunt ook de medewerker van de klantenservice van Wall Street Journal om meer informatie vragen over het annuleren van een abonnement via een externe service wanneer u contact met hen opneemt.
  Neem vervolgens telefonisch contact op met de publicatie om uw abonnement op te zeggen en
  Neem vervolgens telefonisch contact op met de publicatie om uw abonnement op te zeggen en, indien van toepassing, restitutie te krijgen voor de resterende tijd van uw abonnement.
 4. 4
  Neem minstens 30 dagen voor uw volgende factureringsperiode contact op met het Wall Street Journal. Dit zorgt ervoor dat u in aanmerking komt voor een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van uw abonnement, afhankelijk van het type dat u heeft. Als u contact met hen opneemt terwijl u zich al in een factureringsperiode bevindt, ontvangt u waarschijnlijk geen restitutie voor die periode.
  • Een goede vuistregel is om uw abonnement minimaal 1-2 maanden van tevoren te bellen en op te zeggen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een maand die u niet wilt betalen.

Deel 2 van 2: uw abonnement opzeggen

 1. 1
  Bel de klantenservice van WSJ op 1-800-journal (568-7625) als u in de VS woont. Als u buiten de VS woont, moet u het toepasselijke contactnummer van de WSJ-klantenservice voor uw land gebruiken. U kunt uw abonnement niet per e-mail of per post opzeggen, alleen telefonisch. Als u echter uw factuuradres wijzigt in een adres in Californië, komt er een optie beschikbaar om uw account online te annuleren.
 2. 2
  Bel de externe provider voor uw abonnement. Als je voor je abonnement hebt betaald via een externe provider zoals Amazon, neem dan contact op met hun klantenservice om je abonnement via hen op te zeggen. Zoek hun klantenservice online op hun contactpagina.
 3. 3
  Geef uw naam en abonnementsaccountnummer op. U moet ook uw e-mailadres of postadres en uw betalingsmethode voor het abonnement opgeven.
  • U kunt desgewenst ook een korte uitleg geven over de annulering, maar dit is niet verplicht.
  • Als u uw abonnementsrekeningnummer niet weet, kan de vertegenwoordiger het meestal met uw naam voor u opzoeken.
  Als u een online abonnement heeft gekocht dat is gebundeld met een ander apparaat
  Als u een online abonnement heeft gekocht dat is gebundeld met een ander apparaat, zoals een smartphone of tablet, kunt u uw abonnement mogelijk niet annuleren.
 4. 4
  Kijk of u in aanmerking komt voor restitutie van uw resterende abonnement. Als u een maandelijks of driemaandelijks abonnement heeft, krijgt u mogelijk geen restitutie voor uw abonnement. Als u een halfjaarlijks of jaarlijks abonnement heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor een volledige terugbetaling van de resterende maanden van uw abonnement.
  • Als u uw halfjaarlijks of jaarabonnement minder dan 30 dagen voor uw volgende factureringsperiode opzegt, kunt u voor die periode mogelijk geen restitutie krijgen.
 5. 5
  Controleer de status van uw abonneetoegang tot het Wall Street Journal. Met maandelijkse en driemaandelijkse abonnementen hebt u nog steeds toegang tot de inhoud van WSJ-abonnees tot uw volgende factuurdatum, zelfs als u uw abonnement opzegt. Als je een halfjaarlijks of jaarlijks abonnement hebt, verlies je de toegang tot WSJ-abonneecontent zodra je opzegt.
  • De uitzondering is als u uw halfjaarlijks of jaarabonnement minder dan 30 dagen voor uw volgende factureringsperiode opzegt. In dit geval hebt u nog steeds toegang tot de inhoud van WSJ-abonnees tot uw volgende factureringsperiode.

Vragen en antwoorden

 • Welk nummer heb ik nodig om vanuit Australië te bellen om mijn abonnement op te zeggen?
  Het telefoonnummer werkte niet voor mij. Ik volgde het advies van iemand anders online op en veranderde mijn factuuradres in een Europees adres (ik koos voor een politiebureau!). Ik had toen de mogelijkheid om online op te zeggen. Probleem opgelost, maar een heel gedoe om te doen.

Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail