Hoe geleidelijk de wisseling van vakantie-evenementen verwelkomen?

Vakantie geurende potpourri toe te voegen
Een dun gaasmateriaal in kastanjebruin of rood, kan worden gesneden en gebruikt om kleine dennenappels en vakantie geurende potpourri toe te voegen.

De feestdagen zijn niet alleen december! Hier is een manier om uw decoraties up-to-date te houden: van Halloween tot en met oud en nieuw.

Stappen

 1. 1
  Zet een paar sierpompoenen en een paar vogelverschrikkers neer voor Halloween. Een spook of twee doet ook geen pijn. Handdoeken met een thema zijn ook een goede keuze, probeer een heks of een spookhuis. Geurkaarsen helpen ook altijd bij een thema!
 2. 2
  Versier de buitenkant van je huis. Moeders, maïsbundels, pompoenen en kalebassen zijn geweldige keuzes. Deze hebben een seizoensgebonden in plaats van een vakantiethema, dus u kunt ze een paar maanden gebruiken.
 3. 3
  Laat de sierpompoenen en vogelverschrikkers buiten staan voor dankzegging. Verwijder de geesten en plaats een keramisch kalkoen als middelpunt op je fornuis, aanrecht of eettafel... dan ben je klaar voor de kalkoenentijd. Natuurlijk heb je herfstversieringen op je voordeur nodig, waarin een vogelverschrikker het zal doen, dus als er al een is vanaf Halloween, laat hem dan staan... een paar handdoeken met herfstthema kunnen worden opgeborgen, evenals pannenlappen...het is tijd voor de Witch-handdoeken, enz. om te gaan.
 4. 4
  Berg de vogelverschrikkers en pompoenen op en breng de vakantiespullen aan...tijdens het Thanksgiving-weekend, of kort daarna, is het een perfect moment om te beginnen met decoreren voor de feestdagen... gewoon lekker ontspannen.
 5. 5
  Overgang van herfst. Zodra de decoraties voor de herfst zijn verwijderd en je je klaarmaakt voor de winter, vergeet dan niet om een feestelijke kerstkrans aan je voordeur te hangen, of een grote roodfluwelen strik die er leuk uitziet. Je kunt ook touw gebruiken dat in een cirkel is gemaakt om ook een kleine krans te maken. Voeg gewoon een feestelijke kerstversiering toe, zoals kunstmatige hulst, of een decoratieve kerststrik; dunne draad kan worden gebruikt om alles bij elkaar te houden, plaats de draad zodat deze niet zichtbaar is... maak een haak voor de achterkant van draad, zodat deze kan worden opgehangen.
 6. 6
  Vergeet niet uw handdoeken te verschonen - de herfst is voorbij en de winter is hier. Probeer een sneeuwvlokmotief... en de kaarsgeuren!!
  Voeg wat zuurstokken toe aan een feestelijke kerstmok
  Voeg wat zuurstokken toe aan een feestelijke kerstmok en zet ze neer als een heerlijk vakantiedecor.
 7. 7
  Ga naar een nabijgelegen park met pijnbomen en pak een zak of twee dennenappels in alle soorten en maten. Dennenappels zijn geweldige versieringen; vul gewoon een mooie grote fruitschaal met dennenappels, voeg een paar nep miniatuur rode appels toe, en misschien een beetje kunstmatige hulst (een tang kan worden gebruikt om de lange steel van de hulst af te snijden)... zit de schaal in de woonkamer, op een salontafel of bijzettafel... het kan ook gebruikt worden als middenstuk voor je eettafel.
 8. 8
  Zoek een aantal van de dennenappels van het type popcornbal, je kunt er een paar toevoegen aan je decoratieve kommen of manden. U kunt er een paar in seizoenskleuren (rood en groen, goud en zilver of blauw en zilver) spuiten. Zorg ervoor dat je ze laat drogen voordat je ze in de kommen of manden doet, of wat je ook maar voor ze in gedachten hebt... de keuze is aan jou.
 9. 9
  Vul wat rieten manden met dennenappels en zet ze in je keuken of badkamer; je kunt een kleine hoeveelheid potpourri onder de dennenappels toevoegen, zoals kaneel, of een andere vakantiegeur... kleine kerstschaaltjes uit de winkel zijn hier geweldig voor.
 10. 10
  Koop verschillende smaken zuurstokken. Ze zijn geweldig om te eten en goed om toe te voegen aan cadeaupakketten voor de feestdagen; Bovendien zijn ze geweldig om mee te versieren... voeg er een paar aan je boom toe, of hang er een of twee aan de zijkant van je kousen. Voeg wat zuurstokken toe aan een feestelijke kerstmok en zet ze neer als een heerlijk vakantiedecor.
 11. 11
  Voeg wat kunstmatige hulst of kerststerren toe aan bestaande planten...snijd er een paar van de steel af en leg ze op je planken, plaats ze zelfs in de badkamer, op het handdoekrek.

Tips

 • Kerstkaarten zijn geweldig, en je kunt ze het beste jaar na jaar vasthouden. Ze maken geweldige versieringen voor je voordeur aan de binnenkant, rangschik ze gewoon zoals je wilt... als je er genoeg van krijgt, kun je ze zelfs door je woonkamer of aan de muur hangen.
 • Je zult ontdekken dat als je een geliefde bent kwijtgeraakt, de kerstkaarten die ze je hebben gestuurd zoveel zullen betekenen; het is alsof een deel van hen er nog elk jaar bij je is dat je de kaarten van hen ophangt. Het is leuk om hun woorden te lezen.
 • Er zijn veel feestelijke koelkastmagneten die de uitstraling van uw keuken tijdens de feestdagen echt zullen opfleuren. Misschien wilt u een paar van de vakantietekeningen van uw kinderen toevoegen. Zorg ervoor dat uw kind zich speciaal voelt tijdens de feestdagen door het mee te laten versieren.
 • De kleine prikkers die bij uw gedroogde bloemstukken kunnen worden geplaatst, zijn netjes, zoals eieren voor Pasen, of vogelverschrikkers voor herfst of Halloween, of vogels, bijen of vlinders voor elk moment van het jaar.
 • Iedereen is anders in wat ze belangrijk vinden voor het versieren van de kersttijd, maar Kerstmis is niet echt Kerstmis zonder te beseffen waar het allemaal om draait; dus vergeet niet die kerstsets uit te doen, grote of kleine... Het maakt Jezus niet uit welke maat.
  Goed om toe te voegen aan cadeaupakketten voor de feestdagen
  Ze zijn geweldig om te eten en goed om toe te voegen aan cadeaupakketten voor de feestdagen; plus ze zijn geweldig om mee te versieren.
 • Er gaat niets boven fruitschalen die gevuld zijn met veel fruit; appels zijn echt vrolijk en vrolijk en walnoten hebben de kerstvakantie aantrekkelijk voor hen, dus zorg ervoor dat je een voorraad inslaat. Vergeet niet om de snoepschaaltjes gevuld met snoep neer te zetten en veel koekblikjes met feestelijke koekjes erin te hebben. Lekker!
 • Je kunt kleine kerstfiguurtjes aan de ketting van een plafondventilator of lamp hangen. Sneeuwpoppen, rendieren of andere feestelijke personages die je tegen kunt komen.
 • Je moet altijd Franse vanillekaarsen bij de hand hebben, ze zijn geweldig het hele jaar door... de appel- en pompoenkruidenkaarsen werken goed voor Halloween en Thanksgiving, maar ook voor Kerstmis... kaneel is absoluut een geweldige geur voor Kerstmis. Walgreen draagt soms de vanillesuiker-koekjesgeuren, die fantastisch zijn.
 • Het enige dat u hoeft te onthouden, is creatief zijn, rekening houden met de tijd van het jaar, zoals veel kleuren voor de lente.
 • Om de lucht met kerst echt op te frissen, gebruik je verse sinaasappelschil en citroen, doe je het in een decoratief kommetje of mandje en zet je het in je keuken... gooi het na een aantal dagen weg en voeg vers toe.
 • U kunt uw vakantiehanddoeken beter gebruiken door handdoeken te kopen die geschikt zijn voor seizoenen: een pompoen of een hoorn des overvloeds voor de herfst en een sneeuwvlok of sneeuwpop voor de winter. Ze zijn ook jaar na jaar bruikbaar.
 • Spuit een paar kleine rieten mandjes in de verf, afhankelijk van de tijd van het jaar, zoals misschien roze voor Pasen, dan kunnen ze gevuld worden met paassnoepjes of paaseieren; voor alle andere gelegenheden, wees creatief... zoals zwart echt een Halloween-kleur is... voeg feestartikelen of snoep toe.
 • Een dun gaasmateriaal in kastanjebruin of rood, kan worden gesneden en gebruikt om kleine dennenappels en vakantie geurende potpourri toe te voegen. Snijd het materiaal eenvoudig in een gelijkmatige rechte lijn, zodat er voldoende materiaal overblijft om met de genoemde items te kunnen vullen. Trek vervolgens de uiteinden van het gaas samen, totdat ze elkaar raken... en bind af met een mooi dun lint, zoals groen, rood, goud of zilver. Je moet het lint kiezen op basis van de kleur van het mesh-materiaal, bijvoorbeeld als het materiaal rood is, ga met zoals het gouden of groene lint... als ze klaar zijn, leg ze dan rond op bijzettafels, planken, enz.
 • Met roodfluwelen strikken kun je niet fout gaan als het om het decoreren gaat, voor kerst kun je er een aan je voor- en achterdeur hangen; plus je kunt de post van je brievenbus versieren met een grote roodfluwelen strik; of wil misschien met plastic gaan, vanwege regen... voeg een paar toe aan de palen bij je veranda als je die hebt... de fluwelen strikken zijn geweldig.
 • Je kunt niet fout gaan met slinger, de felgroene en rode slinger ziet er geweldig uit; het kan binnen en buiten rond uw deuren worden opgehangen... slinger kan ook een grote aantrekkingskracht hebben op uw struiken buiten ook.
  Sommige buurten hebben verenigingen die beperken wat u op uw terrein kunt laten zien
  Sommige buurten hebben verenigingen die beperken wat u op uw terrein kunt laten zien, zoals vlaggen, borden en kerstversieringen.
 • Miniatuurlampjes zijn geweldig en kunnen voor veel meer worden gebruikt dan alleen het versieren van kerstbomen: ze kunnen onder je keukenkastjes worden geplaatst, je kunt beginnen met rijgen zodat je ze gemakkelijk kunt aansluiten. Gekleurde lampen werken het beste, niet dat de witte lichten zijn niet mooi. Ze kunnen ook om uw ramen worden geregen. Zorg ervoor dat ze zowel van binnen als van buiten te zien zijn.
 • Deze tip betreft de touwkrans; verwijder na de feestdagen de hulst enz., en voeg mooie kunstbloemen toe. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw krans. Misschien wilt u hem aan uw badkamerdeur of zelfs aan uw voordeur hangen.
 • Van verse herfstbloemen, zoals gele rozen, moeders, goudsbloemen en oranje en gele madeliefjes, kan worden genoten lang nadat hun schoonheid begint te vervagen; leg ze gewoon op een krant en laat ze uitdrogen... dan kunnen ze gebruikt worden om een prachtig herfstbloemstuk of krans te maken. Je hebt een feestelijk ogende bloemenkom nodig, wat dun draad om de bloem stabiel te houden, schuim om ze in te steken... zorg ervoor dat je de extra steel eraf knipt. Je kunt een feestelijke vogelverschrikker en een sierpompoen aan het arrangement toevoegen, en later misschien een kunstmatige hulst... kleine vogels zijn leuk... glitter kan ook worden gebruikt. Strooi een beetje gouden glitter op de bloemen.

Waarschuwingen

 • Bij het branden van kaarsen ze weg te houden van brandbare stoffen. Gebruik altijd een bord, onderzetter of iets dergelijks om het oppervlak waarop u het plaatst te beschermen.
 • Onthoud dat niet iedereen dezelfde feestdag viert, probeer niemand te beledigen met uw versieringen.
 • Sommige buurten hebben verenigingen die beperken wat u op uw terrein kunt laten zien, zoals vlaggen, borden en kerstversieringen.
Deze site gebruikt cookies om het verkeer te analyseren en om advertenties te personaliseren. Als u ermee doorgaat deze site te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail