Hoe kom je dichter bij je vriendje?

Om dichter bij je vriend te komen, moet je hem leren kennen en tijd met hem doorbrengen. Ga op stap met je vriendje en doe dingen die hij leuk vindt, zoals sport kijken en films kijken of naar zijn favoriete muziek luisteren. Als je eenmaal een tijdje aan het daten bent, moet je ook rondhangen met zijn vrienden en familie en ze beter leren kennen, aangezien ze waarschijnlijk een groot deel van zijn leven uitmaken. Vergeet hem niet te complimenteren en hem te laten zien dat je om hem geeft. Als hij bijvoorbeeld voor een sportteam speelt, ga dan naar een van hun wedstrijden en moedig hem aan. Het kost tijd om met iemand in de buurt te komen, dus maak je geen zorgen als de dingen in het begin een beetje traag lijken te gaan. Lees verder voor meer relatieadvies, inclusief hoe u het vertrouwen van uw vriend kunt opbouwen!

Om dichter bij je vriend te komen
Om dichter bij je vriend te komen, moet je hem leren kennen en tijd met hem doorbrengen.

Dus je wilt met je vriend naar de volgende stap, maar je bent te bang om het hem te vertellen. Er hebben al veel mensen in jouw schoenen gestaan! Dus, als je dichter bij je speciale iemand wilt zijn, lees dan verder!

Deel 1 van 4: je vriendje begrijpen

 1. 1
  Begrijp de dingen die je vriend doet en waarom hij ze doet. Als je vriend bijvoorbeeld van sport houdt, is dat waarschijnlijk omdat hij van plan is goed te zijn in de sport, graag naar een wedstrijd kijkt of omdat sport gewoon leuk voor hem is. Als hij meer een wetenschapsjongen is, oftewel een schattige nerd, komt dat waarschijnlijk omdat hij slim is of het leuk vindt om wiskunde en wetenschap te doen. Hij is misschien ook geïnteresseerd in het behalen van goede cijfers voor zijn toekomst.
 2. 2
  Bekijk een wedstrijd of praat met hem over sport. Bijna elke man is een sportfan. Ze vinden het heerlijk als een dame naar een wedstrijd kijkt of er even over praat. Het is een opwinding.
 3. 3
  Word goede vrienden met de vrienden van je vriendje. Probeer ook te genieten van de dingen die hij doet. Als je vriend van bepaalde dingen geniet, zullen zijn vrienden waarschijnlijk van hetzelfde soort dingen houden. Ze kunnen bijvoorbeeld allemaal sportfanaten zijn of in een wiskundegroep zitten. Probeer jezelf bij hem en zijn vrienden te plaatsen.
  • Als je sommige of al zijn vrienden niet leuk vindt, leer dan beleefd te zijn en toch bij hen in de buurt te blijven zonder spanning te veroorzaken. Je hoeft met geen van hen beste vrienden te zijn, alleen tolerant.

Deel 2 van 4: communicatie verbeteren

 1. 1
  Praat met je vriendje. Vertel hem over je dag en ontdek de zijne. Als hij een slechte dag heeft gehad, zoek dan een manier om hem op te vrolijken. Je zou hem een dikke knuffel kunnen geven en hem laten weten dat je om hem geeft.
 2. 2
  Vraag het hem rechtstreeks in plaats van aan te nemen dat de dingen volwassen worden in de relatie. Als je het gevoel hebt dat jullie elkaar op hun gemak voelen, is er niets mis mee om hem ronduit te vragen of hij de relatie naar een hoger niveau wil tillen. Dit is niet aan te raden om aan het begin van de dingen te doen, omdat je er misschien zeker van wilt zijn dat hij zich in een relatie aan je wil binden.
 3. 3
  Breek de ontroerende regel, als je weet dat hij er ok mee zou zijn. Flirt met hem, doe speelse duwtjes of porren, en kijk hoe hij reageert. Als hij terug flirt, dan is dat geweldig. Wees echter niet te volhardend, anders raakt hij waarschijnlijk geïrriteerd.
 4. 4
  Bied wenselijk advies. Als je bijvoorbeeld merkt dat je vriendje een liedje aan het schrijven is, maar hij kan niets vinden om over te schrijven, geef hem dan wat suggesties! Of, als hij van plan is een tekening te maken of een gedicht te schrijven, geef hem ideeën over wat hij moet tekenen of een onderwerp voor een gedicht om te schrijven. Vermijd hem echter te adviseren wanneer het duidelijk is dat hij niet geïnteresseerd is in uw mening of zich te bemoeien met zijn familie- en vriendenrelaties.
Dichter bij je vriend komen
Dichter bij je vriend komen, gebeurt niet in een dag of een week - het kost tijd.

Deel 3 van 4: hem laten zien dat je om hem geeft

 1. 1
  Laat je vriend zien dat je hem waardeert. Als hij in een sportteam zit, ga dan naar zijn spellen. Moedig hem zo hard mogelijk aan, zodat hij weet dat je er alleen voor hem en hem bent.
 2. 2
  Maak tijd vrij voor activiteiten die jullie allebei leuk vinden. Als je bijvoorbeeld niet veel te doen hebt, kun je aanbieden om een bal rond te gooien of met hem te basketballen. Als hij gaat kajakken, miniaturen maakt of naar een klimles gaat, doe dan mee. Misschien vind je nieuwe activiteiten waar je van houdt, of in ieder geval een aantal activiteiten die je samen kunt delen.
 3. 3
  Breng meer tijd door met je vriendje. Nodig hem uit bij jou thuis, of zoek een manier om tijd met hem door te brengen, alleen of samen met goede vrienden. Respecteer tegelijkertijd zijn persoonlijke ruimte. Vergeet niet dat het voor jullie allemaal prima is om tijd alleen en weg van elkaar te hebben.
 4. 4
  Geef hem een goed gevoel over zichzelf. Koop een cadeautje voor hem. Geef hem een compliment. Maak grapjes met hem. Naarmate u meer persoonlijke banden met hem begint te ontwikkelen, zal hij zich bij u op zijn gemak voelen.

Deel 4 van 4: Vertrouwen en respect opbouwen

 1. 1
  Geef hem een reden om je te vertrouwen. Heb vertrouwen in je relatie en bedrieg hem niet. Heb vertrouwen in hem en zijn daden - hij zal het opmerken. Onthoud dat vertrouwen en communicatie de meest essentiële onderdelen zijn van een gezonde relatie. Een gebrek aan vertrouwen zal zeker een relatie met de goot doen ontstaan.
 2. 2
  Let op hoe hij je behandelt. Doet hij pogingen om je een beter gevoel te geven als je een slechte dag hebt? Maakt hij je gelukkig of maakt hij je aan het lachen? Heeft hij respect voor jou? Dan ben je goed op weg om samen met je vriendje de volgende stap te zetten.
Dus je wilt met je vriend naar de volgende stap
Dus je wilt met je vriend naar de volgende stap, maar je bent te bang om het hem te vertellen.

Tips

 • Zeur niet elke keer als je bij hem bent, want dat zal hem depressief maken. Praat over leuke dingen, vraag hem wat hij leuk vindt, wat hij graag doet.
 • Wees geduldig. Dichter bij je vriend komen, gebeurt niet in een dag of een week - het kost tijd.
 • Als je besluit om een cadeau voor hem te kopen, verwacht dan geen cadeau terug. Hoewel het leuk zou zijn, geeft hij je misschien gewoon een "geschenk" terug in een vorm die meer waard is dan enig materieel bezit.
 • Breng geen oude problemen of gevechten ter sprake als ze al zijn opgelost.
 • Als je op school zit, knuffel je vriend dan elke les!
Ga op stap met je vriendje
Ga op stap met je vriendje en doe dingen die hij leuk vindt, zoals sport kijken en films kijken of naar zijn favoriete muziek luisteren.

Waarschuwingen

 • Probeer je vriendje niet uit te kopen. Overdrijf de chocolaatjes of cadeautjes niet. Hij zal niet alleen waarschijnlijk tot je doordringen, maar er is altijd de mogelijkheid dat hij zal proberen te profiteren van je vrijgevigheid.
 • Als niets anders lijkt te werken en jullie twee afstandelijk en op hun hoede voor elkaar blijven, accepteer dan dat jullie niet voor elkaar bedoeld zijn, en ga verder. Het is het beste om te eindigen in een wederzijdse breuk dan om met een flits uit te gaan.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail